Łukasz Fulara

Piwo gotowe do spożycia

Piwo gotowe do spożycia
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Piwo po 3 miesiącach fermentacji - 25 l
Ocena
3.62
26
Średnia 3.62 / 5 (26 głosy)
Piwo gotowe do spożycia
  1. 1. Piwo po 3 miesiącach fermentacji jest już gotowe do spożycia.Nabrało pełnego, bogatego smaku.Podczas przelewania powstaje biała gęsta piana.Zawartość alkoholu wynosi 5,7%.
    Piwo po 3 miesiącach fermentacji jest już gotowe do spożycia.Nabrało pełnego, bogatego smaku.Podczas przelewania powstaje biała gęsta piana.Zawartość alkoholu wynosi 5,7%.
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
O mnie
Mieszkam w Gdańsku i pracuję w restauracji "Secretariat" na terenie Hipodromu w Sopocie. Moją przygodę kulinarną zacząłem w hotelu "Klimczok" w Szczyrku. Po 3 latach pracy w górach przeniosłem się na wybrzeże, gdzie przez 4 lata pracowałem w Hotelach "Bryza" i "Nadmorski". Później objąłem funkcję szefa kuchni w sopockiej restauracji "Godding", a następnie "Villi Sedan.. więcej »
.
.
Zapraszam na mój fanpage na facebooku