Łukasz Fulara

Degustacja po 16 dniach

Degustacja po 16 dniach
Lista zakupów - wszystkie składniki potrzebne do przepisu:
Piwo po 16 dniach fermentacji - 25 l
Ocena
4.19
26
Średnia 4.19 / 5 (26 głosy)
Degustacja po 16 dniach
  1. 1. Po kolejnych 10 dniach trzymania butelek w temperaturze 18-20 stopni piwo nadaje się do konsumpcji.Nabrało już odpowieniego smaku jak i piana jest prawidłowa.Zawartość alkoholu wynosi 5,7%.
    Po kolejnych 10 dniach trzymania butelek w temperaturze 18-20 stopni piwo nadaje się do konsumpcji.Nabrało już odpowieniego smaku jak i piana jest prawidłowa.Zawartość alkoholu wynosi 5,7%.
  2. 2. Jednak aby piwo nabrało pełnego smaku butelki będą czekały kolejne 3 miesiące.Wtedy będziemy mogli cieszyć się bardzo dobrym piwem robionym domowym sposobem.
  3. 3. Także kolejna degustacja w kwietniu...
Komentarze (0) Komentujesz jako Gość. Zaloguj się lub Załóż konto
Twój komentarz
O mnie
Mieszkam w Gdańsku i pracuję w restauracji "Secretariat" na terenie Hipodromu w Sopocie. Moją przygodę kulinarną zacząłem w hotelu "Klimczok" w Szczyrku. Po 3 latach pracy w górach przeniosłem się na wybrzeże, gdzie przez 4 lata pracowałem w Hotelach "Bryza" i "Nadmorski". Później objąłem funkcję szefa kuchni w sopockiej restauracji "Godding", a następnie "Villi Sedan.. więcej »
.
.
Zapraszam na mój fanpage na facebooku