Łukasz Fulara
Najnowsze posty
Zupa krewetkowa z udon i wakame - Łukasz Fulara blog
Krem brulee zapieczony w gruszce gotowanej w czerwonym winie. - Łukasz Fulara blog
O mnie...
Łukasz Fulara
Mieszkam w Gdańsku i pracuję w Villi "Sedan" w Sopocie na stanowisku szefa kuchni. Moją przygodę kulinarną zacząłem w hotelu "Klimczok" w Szczyrku. czytaj dalej »
O mnie... - Łukasz Fulara blog
« poprzednia 1 ... 11 następna »
O mnie
Mieszkam w Gdańsku i pracuję w restauracji "Secretariat" na terenie Hipodromu w Sopocie. Moją przygodę kulinarną zacząłem w hotelu "Klimczok" w Szczyrku. Po 3 latach pracy w górach przeniosłem się na wybrzeże, gdzie przez 4 lata pracowałem w Hotelach "Bryza" i "Nadmorski". Później objąłem funkcję szefa kuchni w sopockiej restauracji "Godding", a następnie "Villi Sedan.. więcej »
.
.
Zapraszam na mój fanpage na facebooku