Łukasz Fulara
Sery
Pecorino
Sery

Sery o nazwie Pecorino można spotkać w całych Włoszech. czytaj dalej »
Pecorino - Łukasz Fulara blog
Gorgonzola
Sery
Gorgonzola to jeden z najbardziej znanych włoskich artykułów eksportowych. czytaj dalej »
Gorgonzola - Łukasz Fulara blog
« poprzednia 1 następna »
O mnie
Mieszkam w Gdańsku i pracuję w restauracji "Secretariat" na terenie Hipodromu w Sopocie. Moją przygodę kulinarną zacząłem w hotelu "Klimczok" w Szczyrku. Po 3 latach pracy w górach przeniosłem się na wybrzeże, gdzie przez 4 lata pracowałem w Hotelach "Bryza" i "Nadmorski". Później objąłem funkcję szefa kuchni w sopockiej restauracji "Godding", a następnie "Villi Sedan.. więcej »
.
.
Zapraszam na mój fanpage na facebooku