Łukasz Fulara
Poza domem
Amber beer & food festival - Łukasz Fulara blog
Izrael
Poza domem

Pobyt w Izraelu rozpoczynamy od wizyty nad Morzem Martwym na pograniczu Izraela i Jordanii. czytaj dalej »
Izrael - Łukasz Fulara blog
Old Market - Łukasz Fulara blog
Dziennik Bałtycki - Łukasz Fulara blog
Szwecja i kiszony śledz - Łukasz Fulara blog
Akademia kulinarna Farutexu
Poza domem
Akademia kulinarna Farutexu
Dzięki uprzejmości firmy Farutex w dniach 30-31 stycznia 2012 roku miałem przyjemność wziąć udział w szkoleniu Akademii Kulinarnej Farutexu we Wrocławiu. czytaj dalej »
Akademia kulinarna Farutexu - Łukasz Fulara blog
« poprzednia 1 następna »
O mnie
Mieszkam w Gdańsku i pracuję w restauracji "Secretariat" na terenie Hipodromu w Sopocie. Moją przygodę kulinarną zacząłem w hotelu "Klimczok" w Szczyrku. Po 3 latach pracy w górach przeniosłem się na wybrzeże, gdzie przez 4 lata pracowałem w Hotelach "Bryza" i "Nadmorski". Później objąłem funkcję szefa kuchni w sopockiej restauracji "Godding", a następnie "Villi Sedan.. więcej »
.
.
Zapraszam na mój fanpage na facebooku