Łukasz Fulara
Dania rybne
Skarby morskie
Dania rybne
Przeglądając ostatnie propozycje trzech małych przystawek:- małża nowozelandzka na warzywach

czytaj dalej »
Skarby morskie - Łukasz Fulara blog
Pieczony łosoś na mini Pak Choi - Łukasz Fulara blog
Gotowana roladka z turbota i łososia w nori na sosie szpinakowo miętowym z czosnkiem - Łukasz Fulara blog
« poprzednia 1 następna »
O mnie
Mieszkam w Gdańsku i pracuję w restauracji "Secretariat" na terenie Hipodromu w Sopocie. Moją przygodę kulinarną zacząłem w hotelu "Klimczok" w Szczyrku. Po 3 latach pracy w górach przeniosłem się na wybrzeże, gdzie przez 4 lata pracowałem w Hotelach "Bryza" i "Nadmorski". Później objąłem funkcję szefa kuchni w sopockiej restauracji "Godding", a następnie "Villi Sedan.. więcej »
.
.
Zapraszam na mój fanpage na facebooku